Prezračevalne naprave Blauberg

Naše poslanstvo

Pomagamo vam zadihati svež zrak.

Ekipa E2E poskrbi za kvalitetno prezračevanje v vašem domu in vam pomagati zaživeti bolj zdravo življenje.
Prezračevanje je nujen del bivalnega okolja. Brez prezračevanja se v vaših domovih lahko namreč pojavijo visoke koncentracije onesnaževalcev, ki so za naše zdravje zelo škodljive.

Ponujamo prezračevalne naprave znamke Blauberg Ventilatoren - prezračevalne naprave visoke kakovosti, z izjemno učinkovitostjo ter odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto.

Naša pomoč se pa ne konča tukaj. Sodelujemo namreč z več kot 200 preverjenimi in zanesljivimi monterji ter inštalaterji, preko katerih vam organiziramo in izvedemo profesionalno vgradnjo in nastavitev prezračevalne naprave.Pred in po sami izvedbi pa vam seveda z veseljem pomagamo z brezplačnim svetovanjem.

Delovni čas

Ponedeljek - petek 07:00-15:00
Sobota - nedelja Zaprto

Zadnji nasveti

info@e2e.si

+386 (0)2 620 98 05

Na vrh

Zavedamo se pomembnosti poznavanja izdelkov in profesionalne izvedbe. Poznavanje izdelkov in okoljske zakonodaje, povezane s prezračevanjem, je le prvi korak k pravilni rešitvi. Zato za vas pripravljamo izobraževanja na temo prezračevanja, kjer predstavljamo standarde, pravila in seveda izdelke Blauberg. Nudimo vam pomoč pri vašem začetku – z vami opravimo ogled – kot tudi podporo pri vzdrževanju. V vsaki fazi posla vam stojimo ob strani. Organiziramo tudi oglede tovarn, pomagamo vam pri oglaševanju, izračunih in kosovnicah materiala.

Vsak začetek se prične s prvim korakom in mi ga želimo narediti z vami!