Prezračevalne naprave Blauberg

Naše poslanstvo

Pomagamo vam zadihati svež zrak.

Ekipa E2E poskrbi za kvalitetno prezračevanje v vašem domu in vam pomagati zaživeti bolj zdravo življenje.
Prezračevanje je nujen del bivalnega okolja. Brez prezračevanja se v vaših domovih lahko namreč pojavijo visoke koncentracije onesnaževalcev, ki so za naše zdravje zelo škodljive.

Ponujamo prezračevalne naprave znamke Blauberg Ventilatoren - prezračevalne naprave visoke kakovosti, z izjemno učinkovitostjo ter odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto.

Naša pomoč se pa ne konča tukaj. Sodelujemo namreč z več kot 200 preverjenimi in zanesljivimi monterji ter inštalaterji, preko katerih vam organiziramo in izvedemo profesionalno vgradnjo in nastavitev prezračevalne naprave.Pred in po sami izvedbi pa vam seveda z veseljem pomagamo z brezplačnim svetovanjem.

Delovni čas

Ponedeljek - petek 07:00-15:00
Sobota - nedelja Zaprto

Zadnji nasveti

info@e2e.si

+386 (0)2 620 98 05

Na vrh

Vento Expert Duo

Za kopalnice in kuhinje

Vento Expert Duo

Kapaciteta pretoka zraka do 30m3/h (dvosmerno)
Učinkovito vračanje toplote – do 85%
Prav tako v WiFi izvedbi
Možnost nadzora preko WiFi povezave   EKO Sklad

Na prvi pogled je enota podobna enoti Vento Expert, a v njeni notranjosti se skriva veliko več dodatnih prednosti. Prezračevalna cev je razdeljena z ločevalnikom zračnega toka in dvema varčnima EC električnima motorjema in omogoča istočasno delovanja vpiha in izpiha. S tem omogoča prezračevanje brez dodatne enote, saj ne ustvarja tlačne razlike. Zato je predvsem primerna za kuhinje, kopalnice in pralnice. Ponaša se z  inovativnimi prednostmi kot so: senzor vlažnosti, CO2 senzor (opcijsko) in WiFi upravljanje.  Poraba znaša od 2,17 do 6,62 W, izkoristek vračanja toplotne je 85 %. To napravo lahko uporabite v kopalnicah, in kuhinjah. Ker ne povzroča tlačne razlike, pa je namenjena tudi za primere, ko bi želeli v stanovanju imeti neparno število prezračevalnih naprav. Ko sklad zato subvencionira tudi le eno takšno napravo, medtem ko boste pri Expert in Eco2 upravičeni do subvencije le pri parnem številu naprav.

Pošlji povpraševanje


Ime in priimek *

E-naslov *

Telefon *

Poštna številka *

Zadeva *

Vaše sporočilo *

Priponke (tloris objekta v oblikah .pdf, .jpg, .jpeg, .gif, .tiff, .png, doc, docx - do 5 datotek)

Dodaj

Za še hitrejše posredovanje iz naše strani prenesite mobilno aplikacijo E2E.