Prezračevalne naprave Blauberg

Naše poslanstvo

Pomagamo vam zadihati svež zrak.

Ekipa E2E poskrbi za kvalitetno prezračevanje v vašem domu in vam pomagati zaživeti bolj zdravo življenje.
Prezračevanje je nujen del bivalnega okolja. Brez prezračevanja se v vaših domovih lahko namreč pojavijo visoke koncentracije onesnaževalcev, ki so za naše zdravje zelo škodljive.

Ponujamo prezračevalne naprave znamke Blauberg Ventilatoren - prezračevalne naprave visoke kakovosti, z izjemno učinkovitostjo ter odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto.

Naša pomoč se pa ne konča tukaj. Sodelujemo namreč z več kot 200 preverjenimi in zanesljivimi monterji ter inštalaterji, preko katerih vam organiziramo in izvedemo profesionalno vgradnjo in nastavitev prezračevalne naprave.Pred in po sami izvedbi pa vam seveda z veseljem pomagamo z brezplačnim svetovanjem.

Delovni čas

Ponedeljek - petek 07:00-15:00
Sobota - nedelja Zaprto

Zadnji nasveti

info@e2e.si

+386 (0)2 620 98 05

Na vrh
Modernega videza z najvišjo učinkovitostjo

Vento Expert

Pretok zraka do 50 m3/h
Učinkovitost vračanja toplote do 97 %
Možnost vgradnje filtra F8 proti škodljivim delcem
Možnost nadzora preko WiFi povezave   EKO Sklad

Predstavljamo vam novost pri lokalnih prezračevalnih napravah, Blauberg Vento Expert. Energetsko najbolj učinkovita prezračevalna lokalna naprava je primerna za vse vrste gradenj: hiše, stanovanja in večstanovanjske hiše. Odlikujejo jo odlične tehnične lastnosti: učinkovitost vračanja toplotne do 97 %, najtišje delovanje, kapaciteta pretoka zraka do 50 m3/h, senzor vlažnosti, visoko učinkoviti električni motorji z največjo porabo samo 5,2 W, opcija filtra F8, ki učinkovito zadrži vse PM10 delce ter več kot 99% PM2.5 delcev, ki so zdravju izjemno škodljivi. Inovativna, moderna oblika in individualne nastavitve zadovoljijo še tako zahtevno stranko. Zlahka lahko rečemo, da je Vento Expert verjetno najboljša in tudi najlepša lokalna prezračevalna naprava na trgu.

Pošlji povpraševanje


Ime in priimek *

E-naslov *

Telefon *

Poštna številka *

Zadeva *

Vaše sporočilo *

Priponke (tloris objekta v oblikah .pdf, .jpg, .jpeg, .gif, .tiff, .png, doc, docx - do 5 datotek)

Dodaj

Za še hitrejše posredovanje iz naše strani prenesite mobilno aplikacijo E2E.