Prezračevalne naprave Blauberg

Naše poslanstvo

Pomagamo vam zadihati svež zrak.

Ekipa E2E poskrbi za kvalitetno prezračevanje v vašem domu in vam pomagati zaživeti bolj zdravo življenje.
Prezračevanje je nujen del bivalnega okolja. Brez prezračevanja se v vaših domovih lahko namreč pojavijo visoke koncentracije onesnaževalcev, ki so za naše zdravje zelo škodljive.

Ponujamo prezračevalne naprave znamke Blauberg Ventilatoren - prezračevalne naprave visoke kakovosti, z izjemno učinkovitostjo ter odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto.

Naša pomoč se pa ne konča tukaj. Sodelujemo namreč z več kot 200 preverjenimi in zanesljivimi monterji ter inštalaterji, preko katerih vam organiziramo in izvedemo profesionalno vgradnjo in nastavitev prezračevalne naprave.Pred in po sami izvedbi pa vam seveda z veseljem pomagamo z brezplačnim svetovanjem.

Delovni čas

Ponedeljek - petek 07:00-15:00
Sobota - nedelja Zaprto

Zadnji nasveti

info@e2e.si

+386 (0)2 620 98 05

Na vrh
Dvocevna prezračevalna naprava

FreshBox 120

Pretok zraka do 120 m3/h
Učinkovitost izmenjevalca do 92 %
  EKO Sklad

Freshbox 120 je lokalna prezračevalna naprava z dvocevnim sistemom in protitočnim toplotnim izmenjevalcem. Ima maksimalen pretok 120 m3/h in učinkovit toplotni izmenjevalec (do 92 %). Ponuja prednosti: dodatni 350 W električni grelec za predgretje zunanjega svežega zraka, opcijo tedenskega časovnika, možnost nastavitve poljubnega pretoka in ostale napredne funkcije, ki jih nastavljate preko LCD vmesnika. Napravo lahko upravljate tudi z brezžičnim upravljalnikom. Freshbox 120 je primeren za uporabo v večjih prostorih ali v manjših objektih kot so vikendi, apartmaji, ipd.

Pošlji povpraševanje


Ime in priimek *

E-naslov *

Telefon *

Poštna številka *

Zadeva *

Vaše sporočilo *

Priponke (tloris objekta v oblikah .pdf, .jpg, .jpeg, .gif, .tiff, .png, doc, docx - do 5 datotek)

Dodaj

Za še hitrejše posredovanje iz naše strani prenesite mobilno aplikacijo E2E.