Blauberg

Naše poslanstvo

Pomagamo vam zadihati svež zrak.

Ekipa E2E poskrbi za kvalitetno prezračevanje v vašem domu in vam pomagati zaživeti bolj zdravo življenje.
Prezračevanje je nujen del bivalnega okolja. Brez prezračevanja se v vaših domovih lahko namreč pojavijo visoke koncentracije onesnaževalcev, ki so za naše zdravje zelo škodljive.

Ponujamo prezračevalne naprave znamke Blauberg Ventilatoren - prezračevalne naprave visoke kakovosti, z izjemno učinkovitostjo ter odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto.

Naša pomoč se pa ne konča tukaj. Sodelujemo namreč z več kot 200 preverjenimi in zanesljivimi monterji ter inštalaterji, preko katerih vam organiziramo in izvedemo profesionalno vgradnjo in nastavitev prezračevalne naprave.Pred in po sami izvedbi pa vam seveda z veseljem pomagamo z brezplačnim svetovanjem.

Delovni čas

Ponedeljek - petek 07:00-15:00
Sobota - nedelja Zaprto

Zadnji nasveti

info@e2e.si

+386 (0)2 620 98 05

Na vrh

Kopalniški ventilatorji

Kopalniški ventilatorji Blauberg so namenjeni prezračevanju vlažnih prostorov, najpogosteje kopalnic. Vsi ventilatorji imajo opcijo senzorja vlažnosti in dodatno varnostno IP zaščito, ki je predpisana za varno uporabo v prostorih s povečano koncentracijo vlage. Kopalniški ventilator lahko odvečno vlago, ki je nevarna tako za konstrukcijo objekta kot tudi za človekovo zdravje, učinkovito in tiho odstrani iz prostora.

Ne veste, kaj izbrati? Kontaktirajte nas in skupaj bomo poiskali optimalno rešitev.