Zadnji nasveti

Na vrh
 

O nas

Vgradnja prezračevalnih sistemov, trgovina in druge storitve, vezane na prezračevanje so področja, za katera znaja črpamo iz prakse in jih dopolnjujemo z branjem strokovne literature ter podpremo z izobraževanji doma in v tujini. Prvi testni poligon sta kar razstavna salona, ki se nahajata v Ljubljani in Mariboru, in pa naši domovi. Smo ekipa radovednih in srčnih ljudi.

Ekipa E2E – kakovost, znanje, izkušnje in zanesljivost

mkdf-team-image
Grega Kokot
Svetovalec

Prvi stik s prezračevalnimi sistemi je vzpostavil kot inštalater. Praktično znanje je vedno znova nadgrajeval s preučevanjem strokovne literature in primeri dobrih praks strokovnjakov iz držav, kjer je prezračevanje že desetletja nenadomestljiv, sestavni del objektov. Posledično je njegovo svetovanje preplet praktičnih znanj in uporabnih, tehničnih rešitev, ki zagotovijo optimalno bivalno okolje.

mkdf-team-image
Damjan Ragolič
Svetovalec

Svojo poslovno pot je začel kot inštalater in tako spoznal pričakovanja in zahteve strank ter pomembnost pravilnih rešitev in storitev izvajalcev. Sedaj kot svetovalec svoje znanje in izkušnje prenaša na kupce in partnerje. Je svetovalec in direktor z vedno novimi idejami. Njegova produktivnost in točna usmerjenost nas, četudi z mukami, vedno popeljeta korak dlje, kamor sicer ne bi nikoli prispeli.

mkdf-team-image
Miha Glavič
Svetovalec

Podkovan s teorijo, ki jo vedno preizkusi in potrdi v praksi. Znanje o prezračevanju vedno pridobiva na oba načina; s prebiranjem literature in s preizkušanjem v praksi, ker mu je kot laboratorij najbolj v pomoč njegova domača hiša. Zagovornik prezračevanja z rekuperacijo, lokalnega in centralnega. Edina alternativa za zdravo življenje je mnogokratno dnevno prezračevanje z odpiranjem oken, ki je energijsko zelo potratno.

mkdf-team-image
Boštjan Rebernik
Svetovalec

Kreativen in pragmatičen svetovalec, ki se iskreno posveti strankam in vam z veseljem podari svoj čas, znanje in nasvete. Enostavno, razumljivo in podprto z argumenti. Za posel pravi »tretiraj svoje stranke kot prijatelje in vedno boš imel veliko prijateljev…« Ko ugasne službeni računalnik, se prelevi v veseljaka, ki nas je že neštetokrat nasmejal do solz.

mkdf-team-image
Tina Malek
Vodja nabave in logistike

Majhen, navit in izjemno zmogljiv multifunkcijski paket. Nabava, logistika, organizacija dogodkov, marketing, finance in še marsikaj v našem podjetju ne bi bilo isto brez nje. Veliko vsebine z obveznim nasmehom.

mkdf-team-image
Marko Kokot
Serviser

Izkušen in prijazen z več kot 10 letnimi izkušnjami na področju prezračevalnih naprav in prezračevalnih sistemov. Marko je pravi naslov v kolikor nastopijo težave ali imate vprašanje glede vgradnje ali nastavitev.

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas na e-mail naslovu info@e2e.si ali nas pokličite na katero izmed naših telefonskih številk. Z veseljem bomo vam prisluhnili in se potrudili ustreči vašim željam.
Vabljeni ste pa tudi, da nas obiščete v naših poslovnih prostorih v Mariboru ali v razstavnem prostoru v Ljubljani!

Pošljite povpraševanje

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kontaktne informacije

info@e2e.si

Tržaška cesta 40, 2000 Maribor

www.e2e.si

+386 (0)2 620 98 05

Razstavni prostor v Ljubljani

E2E d.o.o. PE Ljubljana

Leskoškova cesta 11, 1000 Ljubljana

+386 (0)1 620 94 32

+386 (0)1 620 94 33

Strokovnost zagovoljena.

podjetje-e2e-rast-stevila-zaposlenih-small

Ob visokokakovostni opremi nas odlikujejo znanje, večletne izkušnje pri prodaji in
odpravljanju težav s področja obnovljivih virov (toplotnih črpalk, klimatskih naprav), ažurnost ter zanesljivost.

Uspešnost in konstantna rast.

Rast prodaje izdelkov Blauberg

Da so nam kupci na prvem mestu, dokazuje rast našega podjetja. Skupaj z vami smo tako vsako leto večji in močnejši.

Sodelovanje z zanesljivimi monterji.

stevilo-poslovnih-partnerjev-small

Smo mlado podjetje z dolgoletnimi izkušnjami v branži. Tako se kljub letom lahko pohvalimo s številnimi poslovnimi partnerji, ki jih je v Sloveniji že 200.

Kaj nudimo partnerjem?

stevilo-poslovnih-partnerjev-small

Našim partnerjem poleg ažurne dobave opreme in rezervnih delov nudimo kakovostna izobraževanja, šolanja in ekskurzije. Naša konkurenčna prednost je marketinška in servisna pomoč, prodajna pomoč na terenu ter odzivnost pri svetovanju in dimenzioniranje prezračevanj.

Vas zanima poslovno sodelovanje?

Pri E2E d.o.o. nudimo posebne ugodnosti monterjem, inštalaterjem in poslovnim partnerjem, ki se nam pridružijo. Nudimo ekskluzivna izobraževanja, ekskurzije in dostop do programov, datotek, cenikov ter navodil za namestitev naših naprav.

Naše zadovoljne stranke

Kje nas najdete?