Prezračevalne naprave Blauberg

Naše poslanstvo

Pomagamo vam zadihati svež zrak.

Ekipa E2E poskrbi za kvalitetno prezračevanje v vašem domu in vam pomagati zaživeti bolj zdravo življenje.
Prezračevanje je nujen del bivalnega okolja. Brez prezračevanja se v vaših domovih lahko namreč pojavijo visoke koncentracije onesnaževalcev, ki so za naše zdravje zelo škodljive.

Ponujamo prezračevalne naprave znamke Blauberg Ventilatoren - prezračevalne naprave visoke kakovosti, z izjemno učinkovitostjo ter odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto.

Naša pomoč se pa ne konča tukaj. Sodelujemo namreč z več kot 200 preverjenimi in zanesljivimi monterji ter inštalaterji, preko katerih vam organiziramo in izvedemo profesionalno vgradnjo in nastavitev prezračevalne naprave.Pred in po sami izvedbi pa vam seveda z veseljem pomagamo z brezplačnim svetovanjem.

Delovni čas

Ponedeljek - petek 07:00-15:00
Sobota - nedelja Zaprto

Zadnji nasveti

info@e2e.si

+386 (0)2 620 98 05

Na vrh
 

Blauberg Ventilatoren

Blauberg Ventilatoren - prezračevalne naprave nemške kakovosti.

Prezračevalni sistemi Blauberg Ventilatoren

Blauberg Ventilatoren GmbH je podjetje usmerjeno v prihodnost s poudarkom na razumevanju potrošnikovih želja. Blauberg na področju prezračevanja in ventilacije slovi z inovativno tehnologijo in odličnim oblikovanjem. S široko paleto produktov in dodatne opreme je Blauberg zastopan v več kot 30 državah po vsem svetu. S ponudbo izdelkov si prizadevajo, da izpolnjujejo individualne potrebe kupcev v različnih državah z odličnim razmerjem med ceno, zmogljivostjo ter učinkovitostjo. Njihova filozofija je ohraniti dolgoročne odnose s strankami in partnerstva z visoko kakovostjo in varnostjo.

 

Znamka Blauberg Ventilatoren je svojim strankam vedno na voljo.

 

Blauberg Ventilatoren se lahko pohvali z mnogimi uspešnimi projekti na področju prezračevalnih sistemov. Predstavljamo vam nekatere reference znamke Blauberg Ventilatoren.

Naše delo.

Aktivna v več kot 30 državah, se lahko znamka Blauberg Ventilatoren pohvali z mnogimi uspešnimi projekti na področju prezračevalnih sistemov. Predstavljamo nekatere izmed največjih referenc znamke Blauberg Ventilatoren.

Tudi najboljši produkti morajo biti pravilno dimenzionirani, vgrajeni in nastavljeni. Zanesljivost, kvalitetne storitve, podporo in servisiranje naprav vam nudijo strokovnjaki iz podjetja E2E d.o.o.