Prezračevalne naprave Blauberg

Naše poslanstvo

Pomagamo vam zadihati svež zrak.

Ekipa E2E poskrbi za kvalitetno prezračevanje v vašem domu in vam pomagati zaživeti bolj zdravo življenje.
Prezračevanje je nujen del bivalnega okolja. Brez prezračevanja se v vaših domovih lahko namreč pojavijo visoke koncentracije onesnaževalcev, ki so za naše zdravje zelo škodljive.

Ponujamo prezračevalne naprave znamke Blauberg Ventilatoren - prezračevalne naprave visoke kakovosti, z izjemno učinkovitostjo ter odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto.

Naša pomoč se pa ne konča tukaj. Sodelujemo namreč z več kot 200 preverjenimi in zanesljivimi monterji ter inštalaterji, preko katerih vam organiziramo in izvedemo profesionalno vgradnjo in nastavitev prezračevalne naprave.Pred in po sami izvedbi pa vam seveda z veseljem pomagamo z brezplačnim svetovanjem.

Delovni čas

Ponedeljek - petek 07:00-15:00
Sobota - nedelja Zaprto

Zadnji nasveti

info@e2e.si

+386 (0)2 620 98 05

Na vrh

Nova spletna stran in razstavni prostor v Ljubljani!

Prezračevalni sistemi Blauberg | E2E d.o.o.Novice Nova spletna stran in razstavni prostor v Ljubljani!
Novice e2e

Nova spletna stran in razstavni prostor v Ljubljani!

Odlični izdelki in storitve vedno prinesejo povpraševanja in veliko zanimanje kupcev. Da vam bomo z našimi rešitvami še bolje dostopni, smo pripravili novo spletno stran www.blauberg.si, namenjeno izključno prezračevanju. Na tem mestu najdete odgovore na večino vprašanj o prezračevanju z vračanjem toplote, ki ga s tujko imenujemo rekuperacija. Na voljo so opisi produktov, članki, video posnetki in še veliko več. Prav tako smo za vas odprli novo poslovno enoto z razstavnim prostorom v Ljubljani, v bližini BTC-ja, zraven tehničnih pregledov Interservice na Leskoškovi 11, kjer si lahko ogledate različne enote, naši svetovalci pa vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Vljudno vabljeni!

Ekipa E2E
Brez komentarjev

Komentirajte