Prezračevalne naprave Blauberg

Naše poslanstvo

Pomagamo vam zadihati svež zrak.

Ekipa E2E poskrbi za kvalitetno prezračevanje v vašem domu in vam pomagati zaživeti bolj zdravo življenje.
Prezračevanje je nujen del bivalnega okolja. Brez prezračevanja se v vaših domovih lahko namreč pojavijo visoke koncentracije onesnaževalcev, ki so za naše zdravje zelo škodljive.

Ponujamo prezračevalne naprave znamke Blauberg Ventilatoren - prezračevalne naprave visoke kakovosti, z izjemno učinkovitostjo ter odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto.

Naša pomoč se pa ne konča tukaj. Sodelujemo namreč z več kot 200 preverjenimi in zanesljivimi monterji ter inštalaterji, preko katerih vam organiziramo in izvedemo profesionalno vgradnjo in nastavitev prezračevalne naprave.Pred in po sami izvedbi pa vam seveda z veseljem pomagamo z brezplačnim svetovanjem.

Delovni čas

Ponedeljek - petek 07:00-15:00
Sobota - nedelja Zaprto

Zadnji nasveti

info@e2e.si

+386 (0)2 620 98 05

Na vrh

Nova naprava – Blauberg Vento Expert

Prezračevalni sistemi Blauberg | E2E d.o.o.Novice Nova naprava – Blauberg Vento Expert
Prezračevalna naprava Vento Ergo Expert

Nova naprava – Blauberg Vento Expert

Predstavljamo vam novost pri lokalnih prezračevalnih napravah – Blauberg Vento Expert. Energetsko učinkovita prezračevalna naprava je primerna za vsak dom. Odlikujejo jo odlične tehnične lastnosti: učinkovitost vračanja toplotne do 97 %, kapaciteta pretoka zraka do 50 m3/h, senzor vlažnosti, visoko učinkoviti električni motor z maksimalno porabo do 5,2 W… Inovativen in moderen »design« ter individualne nastavitve zadovoljijo še te tako zahtevne stranke. Zlahka lahko rečemo, da je Blauberg verjetno najboljša lokalna prezračevalna naprava na trgu.

 

Več informacij o lokalni prezračevalni napravi Vento Expert A50

Ekipa E2E
Brez komentarjev

Komentirajte