Zadnji nasveti

Na vrh

Lokalni rekuperator Vento Expert WiFi

Prezračevalni sistemi Blauberg | E2E d.o.o.Novice Lokalni rekuperator Vento Expert WiFi
Blauberg Vento Expert - Prezračevalne naprave Blauberg

Lokalni rekuperator Vento Expert WiFi

Naše vsakdanje življenje je vedno bolj in bolj povezano z aplikacijami sodobnih tehnologij. Pametni telefoni, tablice, internet na vsakem koraku, itd. Vse nas je pripeljalo do točke, ko lahko že najmanjšo malenkost upravljamo preko aplikacij sodobnih tehnologij. WiFi upravljanje je dokaz, da je domišlija izpred dveh desetletij postala realnost. Brezžično upravljanje je sinonim sodobnega in modernega. Ne le, da prinaša prednosti na področju dostopa do naprav iz katerekoli točke na svetu, ki ima internetno pobvezavo, prednost je lahko tudi povsem funkcionalna. Eden izmed segmentov, kamor posega WiFi upravlanje je tudi lokalno prezračevanje.

 

Vento Expert

Pretok zraka do 50 m3/h
Učinkovitost vračanja toplote do 97 %
Možnost vgradnje filtra F8 proti škodljivim delcem
Oddaj povpraševanje za Vento Expert
Vento Expert A50 PRO - Prezračevalne naprave Blauberg

Slika: Vento Expert A50

 

Blauberg kot prvi predstavlja enoto lokalnega rekuperatorja, ki deluje preko WiFi povezave. Klasična komunikacijska povezava med enotami lokalnih rekuperatorjev ima to slabost, da jo je potrebno namestiti nadometno ali podometno. Nadometna instalacija komunikacije nas sili v uporabo vidnih inštalacijskih kanalov, pri podometnem pa je potrebno izvesti gradbeni poseg. Z enoto Vento Expert WiFi se znebimo omenjene komunikacije, za delovanje enote pa tako potrebujemo zgolj dovod napetosti (230V) do vsake naprave.

 

Uporaba enote Vento Expert WiFi je izjemno zanimiva pri novogradnjah, kjer se investitorji sprva ne odločijo za prezračevalni sistem, kmalu pa ugotovijo, da zrakotesnost sodobnih gradbenih materialov predstavlja veliko nevarnost tako njihovemu zdravju, kot tudi konstrukciji objekta. Vsak poseg razvoda komunikacijske povezave je lahko za investitorja napor, saj si ne želi gradbenih posegov ali vizualno motečih elementov (nadometnih kanalov) v bivalnem prosotru. To ne velja zgolj za novogradnje. Si predstavljate sveže prepleskano in obnovljen objekt v katerem je potreben razvod komunikacijske povezave?

 

Poleg same funkcionalnosti pri instalaciji naprave pa ima Blaubergov Vento Expert WiFi, tudi uporabne funkcije, ki še dodatno dvignejo kvaliteto bivalnega okolja. Omogoča namreče poljubno nastavljen pretok zraka, časovnik za nočni način delovanja, časovnik za zabavo, itd. Preprosta je tudi sama namestitev, saj lahko program za upravljanje oziroma aplikacijo dobite v spletni trgovini Google Play, kjer je program na voljo popolnoma brezplačno.

Ekipa E2E
Brez komentarjev

Komentirajte