Prezračevalne naprave Blauberg

Naše poslanstvo

Pomagamo vam zadihati svež zrak.

Ekipa E2E poskrbi za kvalitetno prezračevanje v vašem domu in vam pomagati zaživeti bolj zdravo življenje.
Prezračevanje je nujen del bivalnega okolja. Brez prezračevanja se v vaših domovih lahko namreč pojavijo visoke koncentracije onesnaževalcev, ki so za naše zdravje zelo škodljive.

Ponujamo prezračevalne naprave znamke Blauberg Ventilatoren - prezračevalne naprave visoke kakovosti, z izjemno učinkovitostjo ter odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto.

Naša pomoč se pa ne konča tukaj. Sodelujemo namreč z več kot 200 preverjenimi in zanesljivimi monterji ter inštalaterji, preko katerih vam organiziramo in izvedemo profesionalno vgradnjo in nastavitev prezračevalne naprave.Pred in po sami izvedbi pa vam seveda z veseljem pomagamo z brezplačnim svetovanjem.

Delovni čas

Ponedeljek - petek 07:00-15:00
Sobota - nedelja Zaprto

Zadnji nasveti

info@e2e.si

+386 (0)2 620 98 05

Na vrh

Blauberg na sejmu DOM v Ljubljani!

Prezračevalni sistemi Blauberg | E2E d.o.o.Novice Blauberg na sejmu DOM v Ljubljani!
E2E na sejmu dom!

Blauberg na sejmu DOM v Ljubljani!

Od 8. do 13. marca bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal Sejem DOM. Vabimo vas, da nas obiščete v dvorani B-klet (Stebrna dvorana), razstavni prostor 7, kjer si boste lahko ogledali bogat prodajni program prezračevalnih naprav Blauberg: centralne in lokalne prezračevalne sisteme, kopalniške ventilatorje ter pripadajočo dodatno premo kot so cevi, razdelilniki, ventili itd.  Za svetovanje, pripravo ponudbe ali dodatne informacije smo vam na voljo na Sejmu Dom – naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri vaših željah.

Ekipa E2E
Brez komentarjev

Komentirajte