Prezračevalne naprave Blauberg

Naše poslanstvo

Pomagamo vam zadihati svež zrak.

Ekipa E2E poskrbi za kvalitetno prezračevanje v vašem domu in vam pomagati zaživeti bolj zdravo življenje.
Prezračevanje je nujen del bivalnega okolja. Brez prezračevanja se v vaših domovih lahko namreč pojavijo visoke koncentracije onesnaževalcev, ki so za naše zdravje zelo škodljive.

Ponujamo prezračevalne naprave znamke Blauberg Ventilatoren - prezračevalne naprave visoke kakovosti, z izjemno učinkovitostjo ter odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto.

Naša pomoč se pa ne konča tukaj. Sodelujemo namreč z več kot 200 preverjenimi in zanesljivimi monterji ter inštalaterji, preko katerih vam organiziramo in izvedemo profesionalno vgradnjo in nastavitev prezračevalne naprave.Pred in po sami izvedbi pa vam seveda z veseljem pomagamo z brezplačnim svetovanjem.

Delovni čas

Ponedeljek - petek 07:00-15:00
Sobota - nedelja Zaprto

Zadnji nasveti

info@e2e.si

+386 (0)2 620 98 05

Na vrh

BlauAIR je certificiran s strani Euroventa

Prezračevalni sistemi Blauberg | E2E d.o.o.Novice BlauAIR je certificiran s strani Euroventa
Eurovent Blauair - Certificate

BlauAIR je certificiran s strani Euroventa

Po uspešni certifikaciji Eurovent Certita je Blauberg pridobil pravico, da za vse izdelke BlauAIR uporabi oznako kakovosti »Eurovent Certified Performance«.

 

Certita in Certifikacijska družba Certita sta v letu 2013 združili certifikacijske dejavnosti v okviru nove korporacije, imenovane Eurovent Certita Certification (ECC). Večinski lastnik korporacije je Eurovent – največje industrijsko združenje, ustanovljeno v Parizu leta 1958, ki v katerega je včlanjenih več kot 1.000 podjetij iz Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike s skupnim letnim prometom nad 30 milijard EUR.

 

ECC upošteva stroge standarde EN ISO / IEC 17065: 2012 „Ocenjevanje skladnosti – Zahteve za organe, ki potrjujejo proizvode, postopke in storitve“, ki ga je razvil Odbor za ugotavljanje skladnosti Mednarodne organizacije za standardizacijo (ISO).

 

Organizacija ponuja več kot 40 certifikacijskih programov, medtem ko je njena najbolj znana oznaka kakovosti “Eurovent Certified Performance” (ECP) svetovno priznana. Več kot 67 odstotkov izdelkov HVACR, prodanih v Evropi, ima certifikat ECP. Ta oznaka jamči, da so se izdelki testirali v neodvisnem laboratoriju, ki ga je izbral sam ECC.

 

Preizkus prezračevalnih naprav z rekuperacijo toplote in vlage za velike prostore BlauAIR, je bil izveden v skladu s programom ECP “Air Handling Unit” (“Air Handling Units”), ki vključuje preskušanje mehanskih lastnosti v skladu s evropskim standardom prEN1886 in testiranje tehničnih lastnosti v skladu z evropskim standardom prEN13053.

 

Po uspešnem zaključku vseh testov, ki so bili potrjeni s potrdilom, so bili rezultati objavljeni na spletni strani organizacije. S klikom na to povezavo lahko preverite podatke s številko potrdila, blagovno znamko ali imenom modela izdelka ali pa si ogledate podrobne rezultate testov.

Ekipa E2E
Brez komentarjev

Sorry, the comment form is closed at this time.