Zadnji nasveti

Na vrh

Zakaj izbrati Blauberg prezračevanje?

Prezračevalni sistemi Blauberg | E2E d.o.o.Nasveti Zakaj izbrati Blauberg prezračevanje?

Zakaj izbrati Blauberg prezračevanje?

Nemško podjete Blauberg proizvaja širok spekter tipov prezračevalnih sistemov, katerim je vsem skupno to, da so narejene s posebnim ozirom na potrebe končnega uporabnika, da dosegajo najboljše standarde glede energetsko učinkovite rabe in da imajo dolgo življenjsko dobo.

 

Z razponom produktov od klasičnih kopalniških ventilatorjev, do centralne ali lokalne rekuperacije, do večjih industrijskih sistemov ali na koncu koncev klimatov. Posebna pozornost velja lokalnim in centralnim prezračevalnim napravam Blauberg. Na slovenskem trgu se namreč pojavlja močna polarizacija mnenja o pravilnem tipu prezračevanja z rekuperacijo. Eni zagovarjajo lokalno, drugi centralno. Vsem pa je skupno to, da v kolikor zagovarjajo en tip prezračevanja, v ponudbi nimajo drugega.

 

Lokalni ali centralni prezračevalni sistem z rekuperacijo rešuje tako finančni kot zdravstveni vidik.

Preberite več

 

To pomeni, da se že pred tem, ko jim predstavite vaš primer, odločijo kaj je pravilno. Primernejši postopek je takšen, da skupaj ugotovimo kaj je bolj primerno. Zato imajo vse vgradnje sistemov Blauberg prezračevanja za sabo zgodbo tehnične podpore.

 

Z izbiro Blauberg prezračevanje izberete proces v katerim na podlagi vaših želj in zmožnosti pripravimo optimalno rešitev. Glede na tehnične smernice se upoštevajo potrebni pretoki, določijo se vpihno/izpihne lokacije, skupaj z našimi pooblaščenimi izvajalci pa vgradimo sistem tako, da je kar se da malo gradbenega posega v vašem objektu.

 

Vas zanima, kakšno bi bilo idealno prezračevanje v vašem domu ali poslovnem objektu? Izkoristite BREZPLAČEN OGLED PROSTOROV IN INDIVIDUALEN PREDLOG prezračevanja, ki bo pisan na kožo vašim željam in tehničnim zahtevam.

Kontaktirajte nas
Grega
Grega Kokot
Svetovalec

 

Centralni prezračevalni sistemi Blauberg vam omogočajo stensko ali stropno izvedbo prezračevalne naprave . Razvod prezračevalnih cevi je možno izdelati tako v novogradnji, kot tudi v primeru renovacij objektov. S centralnim prezračevanjem lahko izjemno celovito prezračujemo bivalne prostore in si tako zagotovimo kvalitetno in zdravo bivalno okolje.

 

Lokalni prezračevalni sistemi Blauberg so večinoma uporabljeni v renovacijah oziroma obstoječih objektih. Z relativno majhnim gradbenim posegom lahko namestimo učinkovito prezračevanje. Za tiste, ki si želijo nekaj upravljanja preko pametnih telefonov ali tablic, ali za tiste, ki želijo še manj gradbenega posega v prostoru, pa je na voljo celo lokalni rekuperator z WiFi upravljanjem.

 

S pomočjo strokovno-tehnične podpore pri vašem projektu in na podlagi izjemnega razmerja med ceno in kvaliteto je prezračevanje Blauberg izbira, ki v vašem domu poskrbi za pozitivno spremembo, saj je investicija pravilno načrtovana in izvedena.

Ekipa E2E
Brez komentarjev

Komentirajte