Prezračevalne naprave Blauberg

Naše poslanstvo

Pomagamo vam zadihati svež zrak.

Ekipa E2E poskrbi za kvalitetno prezračevanje v vašem domu in vam pomagati zaživeti bolj zdravo življenje.
Prezračevanje je nujen del bivalnega okolja. Brez prezračevanja se v vaših domovih lahko namreč pojavijo visoke koncentracije onesnaževalcev, ki so za naše zdravje zelo škodljive.

Ponujamo prezračevalne naprave znamke Blauberg Ventilatoren - prezračevalne naprave visoke kakovosti, z izjemno učinkovitostjo ter odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto.

Naša pomoč se pa ne konča tukaj. Sodelujemo namreč z več kot 200 preverjenimi in zanesljivimi monterji ter inštalaterji, preko katerih vam organiziramo in izvedemo profesionalno vgradnjo in nastavitev prezračevalne naprave.Pred in po sami izvedbi pa vam seveda z veseljem pomagamo z brezplačnim svetovanjem.

Delovni čas

Ponedeljek - petek 07:00-15:00
Sobota - nedelja Zaprto

Zadnji nasveti

info@e2e.si

+386 (0)2 620 98 05

Na vrh

Svetovanje pri lokalnem in centralnem prezračevanju

Prezračevalni sistemi Blauberg | E2E d.o.o.Nasveti Svetovanje pri lokalnem in centralnem prezračevanju
Lokalno in centralno prezračevanje - Prezračevalne naprave Blauberg

Svetovanje pri lokalnem in centralnem prezračevanju

Eden najpomembnejših korakov pri investiciji v prezračevanje je svetovanje. Je neobhoden proces, brez katerega je težko oziroma skoraj nemogoče sprejmeti odločitev, katera blagovna znamka oziroma kateri tip prezračevanja je najprimernejši. Vendar, kaj vse potrebujemo za kvalitetno svetovanje?

 

Prvi pogoj je svetovalec, ki ni zgolj tržnik oziroma komercialist, ampak oseba, ki iz strokovnega vidika prepozna potrebe končne stranke in tako posledično svetuje najoptimalnejšo rešitev. Idealna podoba svetovalca je oseba, ki teoretični del implementacije prezračevalnih sistemov podkrepi s praktičnimi izkušnjami. Tako so rešitve, ki jih predlaga tudi smotrne za izvedbo na terenu in stroškovno sprejemljive za končno stranko.

 

Drugi pogoj je končna stranka, ki je pripravljena posredovati čim več informacij. Od finančnih zmogljivosti, do pričakovanj, razumevanja delovanja prezračevanja, itd. Veliko začetnih stikov je navezanih preko elektronske pošte oziroma kontaktnih obrazcev. Namesto, da končna stranka zapiše zgolj informacijo, da se zanima za določen produkt, je bolje, da zapiše vsaj svojo lokacijo in telefonsko številko. Tako lahko svetovanje o lokalnem in centralnem prezračevanju poteka hitreje in učinkovitejše.

 

Izdelava prezračevalnega sistema je relativno zahtevno opravilo. Zato je nujen ogled na terenu. Takrat se predvsem pri obnovah vidi kaj je možno izvesti in na kakšen način. Brez dvoma odpade možnost kvalitetnega svetovanja »iz pisarne«. Takšen način dela kar kliče po napakah in zapletih pri morebitni izvedbi.

 

Končne stranke se morajo zavedati, da je kvalitetno svetovanje predpogoj za učinkovito delovanje lokalnega ali centralnega prezračevanja. Zato pri podjetju E2E d.o.o., ki je uvoznik za blagovno znamko Blauberg, veliko pozornosti namenjamo prav kvaliteti svetovanja in interakciji s končnimi strankami kot tudi monterji.

Ekipa E2E
Brez komentarjev

Komentirajte