Digitalizacija lokalnih prezračevalnih naprav Vento Expert

Današnji tempo življenja zahteva mobilne rešitve na vseh področjih. Razvoj upravljanja prezračevalnih naprav Blauberg Vento Expert seže od upravljanja naprav s pritiskom na gumb na napravi oz. upravljalniku, do pametnega upravljanja in celovite integracije s pametnim domom.

 digitalizacija vento expert

Upravljanje v oblaku

Blauberg prezračevalne naprave lahko upravljajte s pomočjo vašega pametnega telefona ali tablice (v oblaku) – ne glede na to, kje se nahajate. Nastavitve za upravljanje Blauberg Vento Expert so dostopne prek aplikacije Blauberg Vento V.2 za iOS ali Android.

Upravljanje decentralnega sistema in povezava s CNS

Prezračevalne enote Air Blauberg Vento Expert W V.2 lahko združite v skupen prezračevalni sistem. Še posebej bi izpostavili, da enote podpirajo integracijo s centralnimi nadzornimi sistemi (CNS oz. BMS).

Ne glede na to, za kateri način upravljanja svoje prezračevalne se odločite, podpira naprava Vento Expert naslednje funkcije:

  • nastavitev urnika oz. razporeda prezračevanja za posamezen prostor,
  • preklapljanje med načini delovanja z enim klikom,
  • regulacija vlažnosti zraka v prostoru,
  • uporabnikova frekvenca prezračevanja,
  • opozorila o zamenjavi zračnega filtra.

Izkoristite možnosti, ki jih nudi pametno upravljanje naprav Blauberg. Izberite svojo napravo za prezračevanje tukaj: https://www.blauberg.si/prezracevalni-sistemi