Prednosti prezračevalnih sistemov Blauberg

Enote Blauberg skladne z evropskimi in mednarodnimi standardi

Neodvisni strokovnjaki Eurovent Certita Certification so ocenili in certificirali modularne brezokvirne enote BlauAir. To potrjuje, da so Blauberg enote v celoti skladne z evropskimi in mednarodnimi standardi.

Eurovent Certita Certification je eno najpomembnejših organov za certificiranje ogrevanja, prezračevanja in klimatizacije in izvaja neodvisne ocene izdelkov evropskih proizvajalcev. Certifikat Eurovent zagotavlja pravilnost standardov kakovosti in specifikacij proizvajalca. To pomeni, da boste lahko zagotovo prejeli optimalne velikosti in vrednosti energetske učinkovitosti ter evropsko kakovost za vašo posebno uporabo enot BlauAir.

Delovanje lokalnih prezračevalnih naprav tudi pri -30 ° C

V hladnih letnih časih je delovanje katere koli prezračevalne enote, opremljene z izmenjevalnikom toplote, omejeno z minimalno najnižjo dovoljeno delovno temperaturo zunanjega zraka in stopnjo vlažnosti izpušnega zraka, kar pripisujemo tveganju zmrzovanja izmenjevalnika toplote med zmrzali.

Strokovnjaki Blauberg Ventilatoren so zasnovali prezračevalno rešitev, ki zagotavlja neprekinjeno delovanje decentraliziranega prezračevanja tudi pri -30 ° C:

Blauberg Vento Expert

  • Priporočamo standardne modele Vento Expert
  • Delovna temperatura teh enot v hladni sezoni vključuje temperaturno območje od -15 ° С do -20 ° С, odvisno od modela.
  • Zagotavljanje udobne mikroklime je enostavno!
  • Z energetsko učinkovitimi klimatskimi napravami Blauberg Ventilatoren boste lahko odstranili suh in onesnažen zrak in ohranili toploto v prostoru tudi v hladnih sezonah.

Blauberg prezračevanje v Ukrajini

Glavni pogoj zdrave mikroklime v zaprtih prostorih je kakovostna izmenjava zraka, ki jo je mogoče doseči s sodobnimi prezračevalnimi rešitvami. Na fotografiji lahko vidite eno od lokacij Blauberg Ventilatoren v Ukrajini, tj. večstanovanjsko stanovanjsko naselje "7а" ("Družina"), ki se nahaja v bližini Kijeva. Vsi kompleksni apartmaji so opremljeni z individualnimi prezračevalnimi sistemi za rekuperacijo toplote, ki jih zagotavlja Vento Expert A50-1 Pro.

Enoprostorne prezračevalne enote Vento Expert so kompaktna rešitev, ki zagotavlja stalen dotok svežega zraka brez odpiranja oken. Individualno prezračevanje omogoča ustvarjanje udobne mikroklime, ki ustreza vašim potrebam in prihrani pri ogrevanju pozimi in pri klimatizaciji poleti.

Enote Blauberg Ventilatoren skrbijo za kakovost notranje mikroklime: z odstranjevanjem izpušnega zraka z visoko vsebnostjo CO2 in vlago iz notranjega prostora ga napolnijo s svežim zrakom od zunaj. Z uporabo filtrirnega sistema enota dovaja svež in čist zrak, medtem ko postopek predelave omogoča vzdrževanje stabilne notranje temperature.

Blauberg prezračevanje v Sloveniji

Lokalno prezračevanje Blauberg je zelo priljubljeno tako za stanovanjske in večstanovanjske zgradbe. S primernim orodjem je montaža opravljena hitro in brez večjih gradbenih posegov.