Prezračevalne naprave Blauberg

Naše poslanstvo

Pomagamo vam zadihati svež zrak.

Ekipa E2E poskrbi za kvalitetno prezračevanje v vašem domu in vam pomagati zaživeti bolj zdravo življenje.
Prezračevanje je nujen del bivalnega okolja. Brez prezračevanja se v vaših domovih lahko namreč pojavijo visoke koncentracije onesnaževalcev, ki so za naše zdravje zelo škodljive.

Ponujamo prezračevalne naprave znamke Blauberg Ventilatoren - prezračevalne naprave visoke kakovosti, z izjemno učinkovitostjo ter odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto.

Naša pomoč se pa ne konča tukaj. Sodelujemo namreč z več kot 200 preverjenimi in zanesljivimi monterji ter inštalaterji, preko katerih vam organiziramo in izvedemo profesionalno vgradnjo in nastavitev prezračevalne naprave.Pred in po sami izvedbi pa vam seveda z veseljem pomagamo z brezplačnim svetovanjem.

Delovni čas

Ponedeljek - petek 07:00-15:00
Sobota - nedelja Zaprto

Zadnji nasveti

info@e2e.si

+386 (0)2 620 98 05

Na vrh

Prezračevalni sistemi – cena za centralno in lokalno prezračevanje

Prezračevalni sistemi Blauberg | E2E d.o.o.Nasveti Prezračevalni sistemi – cena za centralno in lokalno prezračevanje
Cene prezračevalnih naprav - Prezračevalne naprave Blauberg

Prezračevalni sistemi – cena za centralno in lokalno prezračevanje

“Prezračevalni sistemi – cena” je tisto, kar nas naprej zanima, ko iščemo ustrezno rešitev za svoj dom ali poslovni objekt. Vprašamo Google in odgovori so na dosegu roke. Ob poplavi vseh mogočih produktov na trgu se namreč potrošniki vedno znova srečujemo z vprašanjem finančnega vidika posameznega nakupa. Pa vendar, je cena resnično edini kriterij na podlagi katerega se odločimo za nakup?

Izkušnje kažejo, da v večini primerov iščemo razmerje. Razmerje med ceno in kakovostjo, ki nam posreduje informacijo na podlagi katere se odločimo ali bomo nakup opravili ali ne. Blauberg je preko testiranj in pridobljenih certifikatov, kot npr. EN308, dokazal, da gre za visokokvaliteten produkt. Končne stranke pa so s povratnimi informacijami ocenile, da ne gre zgolj za kvaliteten, ampak tudi uporabnikom prijazen produkt.

 

Prezračevalne naprave - cenik 2018

 

Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za odgovor na vašo povpraševanje in ne bodo posredovani tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate izbris vaših osebnih podatkov tako, da nam to sporočite na e-naslov info@e2e.si.

S klikom na Pošljite sporočilo dovoljujem, da E2E d.o.o. hrani in obdeluje moje osebne podatke v skladu z E2E Pravnim obvestilom o piškotkih in Izjavo o zasebnosti (ki sta v skladu z vsemi pristojnimi zakoni).

 

V kolikor razmišljamo o prezračevanju z rekuperacijo, se brez izjeme prej ali slej soočimo tudi s stroškovnim vidikom investicije. V celotni zgodbi igra pomembno vlogo tudi Eko sklad. Ta s svojim nepovratnim sredstvim olajša nakup in tako spodbuja, da se ljudje v čim večji meri odločijo za prezračevanje z rekuperacijo, saj se s tem izboljša kvaliteta bivalnega okolja.

Lokalno prezračevanje Blauberg ponuja vrsto produktov med katerimi lahko izbiramo. Najpogosteje uporabljen je enota Vento Expert, katerega cena znaša 599€ neto. Do končnega stroška posamzne investicije pridemo tako, da upoštevamo popust monterja, strošek montaže, 9,5% davek in subvencijo Eko sklada, ki znaša 20% na celotno investicijo oziroma 50% za posebej določena degradirana območja v Sloveniji (poglejte na Eko sklad ali nas kontaktirajte).

 

Prezračevalni sistemi – cena – oziroma cena enote predvidene brez montaže in z subvencijo Eko sklada

  • Za enoto lokalnega prezračevanja Vento Expert tako pomeni, da je končni strošek v primeru 20% subvencije cca. 479€ (bruto) plus montaža, na katero prav tako velja 20% subvencije Eko sklada. V primeru 50% subvencije pa pomeni cca. 280€ plus montaža na katero velja 50% subvencije Eko sklada.
  • Prihajajoči model, za katerega velja izredno zanimanje, Vento Expert WiFi, ima osnovno neto ceno 679€. Pri 20% subvencije znaša končni strošek cca. 543€ plus montaža, pri 50% pa cca. 310€ plus montaža. Za obe montaži prav tako veljajo subvencije.
  • Pri centralnem prezračevanju lahko vzamemo za primer lokalno prezračevalno napravo Komfort EC S160, ki se uporablja za prezračevanje stanovanj ali manjših hišnih objektov ter komfort EC SB350, ki je najpogosteje uporabljena enota za hišno prezračevanje z rekuperacijo. Do končnega stroška bomo prišli na podoben način kot pri lokalnem prezračevanju, saj tudi v tem primeru veljajo 20% in 50% subvencije Eko sklada.
  • Strošek v primeru uporabe centralne prezračevalne naprave Komfort EC S160 ter celotnega razvodnega materiala je pri 20% subvencije cca. 2600€ (bruto) plus montaža. Pri 50% subvencije pa cca. 1600€ plus montaža.
  • V primeru klasične stanovanjske hiše in uporabe enote Komfort EC SB350 z razvodnim materialom je pri 20% subvencije strošek cca 3300€ plus montaža, pri 50% subvencije pa cca. 2100€ plus montaža. V primeru montaže pri centralnem prezračevanju smo prav tako upravičeni do subvencije.

 

Prezračevalne naprave - eko skladPrezračevalni sistemi cena se se lahko zniža s subvencijo Eko sklada.

 

 

 

Vsak projekt je unikaten

Kljub temu, da se končni stroškovni vidik (material in montaža) med posameznimi projekti lahko razlikuje, saj je vsak projekt unikaten, je investicija v prezračevanje z rekuperacijo dostopen strošek, ki nam zagotavlja garancijo. Obvaruje nas pred konstrukcijskimi poškodbami zaradi zadrževanje vlage, še bolj pomemben pa je zdravstveni vidik, saj uporaba prezračevanja dokazljivo izboljša kvaliteto bivalnega okolja.

Ekipa E2E
Brez komentarjev

Komentirajte