Prezračevalne naprave Blauberg

Naše poslanstvo

Pomagamo vam zadihati svež zrak.

Ekipa E2E poskrbi za kvalitetno prezračevanje v vašem domu in vam pomagati zaživeti bolj zdravo življenje.
Prezračevanje je nujen del bivalnega okolja. Brez prezračevanja se v vaših domovih lahko namreč pojavijo visoke koncentracije onesnaževalcev, ki so za naše zdravje zelo škodljive.

Ponujamo prezračevalne naprave znamke Blauberg Ventilatoren - prezračevalne naprave visoke kakovosti, z izjemno učinkovitostjo ter odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto.

Naša pomoč se pa ne konča tukaj. Sodelujemo namreč z več kot 200 preverjenimi in zanesljivimi monterji ter inštalaterji, preko katerih vam organiziramo in izvedemo profesionalno vgradnjo in nastavitev prezračevalne naprave.Pred in po sami izvedbi pa vam seveda z veseljem pomagamo z brezplačnim svetovanjem.

Delovni čas

Ponedeljek - petek 07:00-15:00
Sobota - nedelja Zaprto

Zadnji nasveti

info@e2e.si

+386 (0)2 620 98 05

Na vrh
 

Garancija in servis

Za še hitrejše posredovanje iz naše strani prenesite mobilno aplikacijo E2E.

Kaj morate vedeti

Redno vzdrževane naprave delujejo bolje imajo večji izkoristek, daljšo življenjsko dobo in s tem stranka nižje stroške obratovanja in garancijo na napravo.

Trajanje garancije

Na opremo proizvajalca Daikin je 3 leta garancije(možnost dokupiti 2 leti dodatnega jamstva, ob nakupu toplotne črpalke)

Kako uveljavljate garancijo ob težavah z napravo?

Redno vzdrževane naprave delujejo bolje imajo večji izkoristek, daljšo življenjsko dobo in s tem stranka nižje stroške obratovanja in garancijo na napravo.

Kaj morate vedeti

Redno vzdrževane naprave delujejo bolje imajo večji izkoristek, daljšo življenjsko dobo in s tem stranka nižje stroške obratovanja in garancijo na napravo.

Kako uveljavljate garancijo ob težavah z napravo?

 1. Dajalec garancije jamči za lastnosti in brezhibno delovanje izdelka v garancijskem roku, pod pogoji, da je izdelek pravilno nameščen, redno vzdrževan in se uporablja v skladu z njegovim namenom ter pisnimi navodili za uporabo, ki jih je izdal dajalec garancije.
 2. Izdelek šteje kot redno vzdrževan, če je enkrat letno opravljen servis le-tega s strani pooblaščenega serviserja. Dokaz o rednem vzdrževanju so originalni računi, izdani za opravljene servisne storitve s strani pooblaščenega serviserja.
 3. Zahtevke iz naslova garancije lahko potrošnik uveljavlja pri prodajalcu ali dajalcu garancije ob istočasni predložitvi garancijskega lista in originalnega računa prodajalca, ki je izdelek prodal potrošniku. Račun mora biti opremljen z imenom in sedežem prodajalca, žigom, datumom prodaje ter podpisom prodajalca.
 4. Zahtevek o garanciji s pripadajočimi dokumenti(Garancijski list, računa prodajalca, dokazila o rednem vzdrževanju, ter naslov in kontakt stranke oziroma objekta) pošljite na: info@e2e.si. Nato vas bomo vodili naprej.
 5. Garancija ne velja:
  • neupoštevanja navodil za uporabo, ki jih je izdal dajalec garancije,
  • nepravilne namestitve, uporabe in vzdrževanja izdelka,
  • popravil, ki jih je opravila nepooblaščena oseba,
  • vgraditve neoriginalnih sestavnih delov izdelka,
  • malomarnega ravnanja z izdelkom,
  • poškodb zaradi mehanskih udarcev po krivdi kupca oziroma tretje osebe,
  • napak, nastalih zaradi višje sile,
  • napak plastičnih delov, podvrženih hitri obrabi,
  • napak, ki so posledica motenj iz okolja,
  • nihanja električne napetosti za več kot 10%,
  • nepravilne kakovosti ogrevalne vode (velja za toplotne črpalke, konvektorje in talno ogrevanje),
  • prisotnosti magnetnih delcev v ogrevalni vodi (velja za obtočne črpalke v vseh napravah).

Ime in priimek (obvezno)

Vaša telefonska številka (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaša naprava (obvezno)

Garancija

Zadeva (obvezno)

Vaše sporočilo (obvezno)

Datoteke

Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za odgovor na vašo povpraševanje in ne bodo posredovani tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate izbris vaših osebnih podatkov tako, da nam to sporočite na e-naslov info@e2e.si.

S klikom na Pošlji dovoljujem, da E2E d.o.o. hrani in obdeluje moje osebne podatke v skladu z E2E Pravnim obvestilom o piškotkih in Izjavo o zasebnosti (ki sta v skladu z vsemi pristojnimi zakoni).